Uudet jännittävät kuviot uudellevuodelle, uskoisin näin, ei niinkään mitään suunniteltuna, mutta tuntuu siltä. Sen verran ollut muutosta vuodessa 2018 että 2019 on pakko tuoda tullessaan vaikka ja mitä.

Sovittiin tyttöjenilta uv:eeksi, kummallakaan ei ole töitä ensimmäisenä päivänä niin mikä olisikaan parempi idea aloittaa vuosi kuin Soberputken katkaisusta aiheutuva hervottomalla kohmelolla, jos sellaista edes tulee kun ei ole juonut aikoihin mene ja sano. Ei tosiaan ole tullut ryypiskeltyä muutamaan kuukauteen, ei ole tehnyt mieli ja lisänä toki yritys kännissä vetää ranteet auki. Ei mikän paras idea, ja oma oli vikani kun en pysähtynyt kuuntelemaan kehoanin vaan jatkoin ajattelematta sen enempää. 

Kesä lähti liikkeelle borrelioosi tartunalla, josta seurasi kovat oireet ja antibioottikuuri. Onneksi lähti pois mokoma riesa, ja kaikki tukeni heille ketkä pentelen kanssa taistelevat. Noh tämän jälkeen meni muutamia viikkoja kunnes päätin tehdä raskaustestin joka osottautui positiiviseksi blaablaa, ei pidettykkän ja oli aikamoinen show. Mutta ohi on, sen jälkeen kova työpaine ja burnout jota ruokittiin unilääkkeillä ja viinalla. Ei toimi! Kyllä keho keksii onneksi keinot pysäyttää, kiitos siitä. Missä olisimmekaan ilman sisäistä viisautta joka meihin on onneksi ohjelmoitu jo ennen syntymää.

Nyt on otettu töistä lopputili ja uusityö, ehkäisy ja asumiskuviotkin tasaisemmat. Kyllä ihmisen kannattaa itsestään pitää huolta.