On kahvillakin huonot ominaisuutensa, varmaan sekin aiheuttaa syöpää? (hehheh olipas hyvä vitsi)                                     Taidan olla vain väsynyt, ollut kipeänä viimeiset 7 vuorokautta... kuume ei ole kaveri, siihen lopputulokseen olen tullut!    

Onko kukaan muu huomannut joulu on tuloillaan, tajusin sen tuossa eilen kun astuin kauppakeskukseen... onse kumma kun nykyään joulun idea on ostaa ostaa ja ostaa, lapsille, poikakaverille, perheelle kaikille... 

Ps:sorrun tähän myös itsekin... ->

Ostimme eilen rakkaani kanssa  joululahjat, kotiin päästyämme kumpikaan ei jaksanut odottaa ja annoimme lahjat toisillemme, minulle hän oli hankkinut sydän korvakorut, ja  kaulakorun (täyttä hopeaa, pitää vähän kehuskella) toisesta paketista löytyi hopeinen ruusu, en ollut ennen tuollaista nähnytkään mutta hienosti uppoutui tuon jukkapalmun kainaloon.. (Pistin  sen siis multaan)    Miehelle olin hankkinut uusia boksereita ja t - paitoja ( Mieheni ei omista vaatteita juurikaan yhtään)

Nyt vain hävettää, kun toinen oli hankkinut noin kauniita lahjoja ja minä vain vaatteita, mutta onneksi sen voi korjata ennen joulua. = Menen tänään katsomaan jos löytäisin jotain upeaa ja omaperäistä!

Sabsutin kiittää ja kuittaa

you-might-know-normal.jpg