Olisiko mahdollista että kaikella on oikeasti tarkoitus, tai että kaikki olisi kohtaloa. Ennalta päätettyä meidän sielumme

keskustelisivat universumissa kokemuksistaan joita tahtoisivat kokea.
Sitten tultaisiin maailmaan kehossa ja koettaisiin mitä ihmeellisimpiä asioita.

 

Joku viisas ajattelija joskus sanoi "Me kuolemme kun emme enään koe luonnon kauneutta."
Olen samaa mieltä, miksi elää jos jatkuvasti hakee uutta ja ihmeellistä?  
Kehitys on hieno asia, ja sen kautta on syntynyt monia upeita asioita 4 ihmiskunnalle, mutta toisaalta jokaisella kehitys askeleella on varjopuoli.

Miksi laihdutuksesta on tullut niin iso buumi? Kukaan ei saa olla yhtään ylipainoinen, ei on silloin sairas,laiska, eikä omista kontrollia käytöksestään, pelkkä epäonnistuja jonka kuuluu osalistua tv:een ohjelmiin laihtuakseen ja muiden nauratettavaksi.
Joka puolelta kuulet näät mainoksia laihdutuksesta, kuinka sinun kannattaa vaihtaa proteiinirahkoihin ja light/rasvaton tuotteisiin. Onko kukaan ajatellut miksi niitä tehdään?
Ei niiden terveellisyyden takia vaan siksi että kaksi isoa bisnestä ovat lyöneet kätensä yhteen ja nyt tekevät niin paljon rahaa piiloutuneena mestarillisen sumuverhon taakse.

Tein tutkimustyötä ja löysin faktan että sitä mukaan kun fitness tuotteet yms laihdutus vinkit ja terveet laihat ihmiset ovat tulleet arkipäiväiseksi myös lihavien määrä on noussut samaan tahtiin.
Eli mikä mättää? Onko puolet kansasta tosiaan muka niin saamattomia ja toinen osa niin loistavia, että toiset lihoo ja toiset laihtuu?

 

Ei se voi olla noin yksinkertaista, mitä pidemälle tämä väärään suuntaan tapahtuva kehitys jatkuu sitä pahemmaksi tilanteemme muuttuu, tämä on sama kuin tupakkatuotteiden kanssa aikaisemmin, isot firmat maksaa suuria summia lääkäreille, poliitikoille yms. hämätäkseen ihmisiä pitämään tuotteita terveellisinä ja hyvinä.
Milloin ihmiset tajuavat, että me myrkytämme itseämme jokaisen Light/rasvaton/zero tuotteen rasva/sokeri on korvattu jollain vielä epäterveellisemmällä ei ole olemassa oikotietä. 
Mite joku laboratoriossa luotu makeutusaine voisi olla terveellisempää kuin hunaja?
Itse sokerikin on niin kamalaa myrkkyä.

Yhdessä dokumentissa oli hyvin kerrottuna eli jos syöt 120g manteleita, elimistöösi vapautuu hitaasti kuituja ja vitamiineja yms. ja samalla hiukan sokereita. 
Kun taas 1,2 dl coka colaa elimmistössäsi menee automaattisesti maksaan(koska suuri määrä sokeria) Maksa ei pysty sulattamaan sitä niin nopeasti kuin pitäisi ja alkaa muuttamaan sitä rasvaksi.

 

Eli kumman sinä valitsisit?
Itse ottaisin mantelit.

 

Onneksi suomessa ollaan lähdetty parempaan suuntaan, ihmiset välittävät enemmän mistä ruoka tulee ja mitä se sisältää.

Mistä sitä nykyään tietää mitä pitä syödä ja kuinka paljon kun on miljoona eri laihdutusojelmaa on pepputreeniä ja abc dieettiä sun muuta, Itse olen ainakin kyllästynyt siihen ett jos en ravaa salilla niin olen muka huonompi ihminen kuin muut.
Enpäs ole, en pidä siitä kuinka kaikki tämä hulluus laihuudesta vaikuttaa alitajuntaani joka on muutenkin lievästi häröilevä.

 

Lapsena olin valmis tappamaan itseni ollakseni laiha, en painanut suurinpiirtein höyhentäkään, mutta luokan liikuntahullut katsoivat minua kuin halpaa laiskaa makkaraa, Tuntuu kuin ensin merkitsi raha joka jakoi ihmiset kahteen on köyhät ja rikkaat, ja jokainen varmasti arvaa kumpi ryhmä on "parempi".
Nyt samaa tehdään terveydessä on laihat ja lihavat välimallit poukkoilevat virrasta toiseen kuitenkaan koskaan löytämättä sitä omaa.

 

Olisin erittäin iloinen kun VIHDOIN keksisin mitä haluan tehdä, mutta kun ei ole pienintäkään aavistusta, minua ei kiinnosta raha eikä kyllä lihaksetkaan, mitä muuta nykymaailmassa on?
Psykologiaa tahtoisin opiskella, pärjäisin varmasti, mutta en usko pääseväni kouluun... mistä lie tämäkin epävarmuus.

 

Rakkautta ja kosmoksen kauneutta kaikille!

 

https://www.youtube.com/watch?v=06ht9MyJLT4 Jotain niin kaunista AURORA - Running with the wolves <3