Miksi me olemme olemassa, miksi syntyä maailmaan joka on täynnä tuskaa... kaikkialla kerrotaan kuinka hyvät olot meillä täällä suomessa on verrattuna muihin maihin esimerkiksi niihin kehitymaihin, tarkoittaako tämä nyt sitä että on hyvä kärsiä sisäisesti kunhan ulospäin kaikki näyttää normaalilta on normaalius sitä että tuska kirvelee silmiäsi ja kärvennymme kaikki helvetin liekkeihin.

Kaikkialla on vain vihaa ja katkeruutta tätä yhteiskuntaa kohtaa "onhan meillä sosiaalituki" "meillä on ilmaiset terveyspalvelutkin"  niin totta mikä olisikaan vikana, kun oikeasti pahoin voivat kansalaiset asutetaan pieniin lähiöihin tekemään itsemurhia ennen täysi - ikäisyyttään.

Tämä maailma on sairas! Me olemme tehneet siitä sairaan, luulemme olevamme niin viisaita kun keksimme kehitystä. Kehitystä on tapahtunut ennen meitä, siitä kehityksestä on jäljellä enään fossiilit ja teoriat.

Haluaisin vain kadota täältä, mutta pelkään syntyväni uudelleen...

Tunnet olevasi vapaa, kahlitussa maailmassa. Kuin haamu vaellat pimeässä kaupungissasi jota sieluksi kutsuttakoon. Et ymmärrä tunteita, olet tunteeton tajuamattasi.

 

 

 

 

 

 

tumblr_mowx46gy2q1qb13xjo1_400-normal.jp

 

tumblr_m3o1x9KqRE1r0izs0o1_500_large-nor